• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Özel Koleksiyon: Anahita Ghazanfari

Anahita için Sanat, fantezi ile gerçekliğin anlık görüntüsü arasındaki ilişkidir. Bir şiir… Ruhsal olarak çevreye asimile olup dış dünyayı kendi kişisel alanına içselleştirdi. Doğanın yoğun etkisiyle çizgi ve renk etkileşimini kullanarak dünyaya bakışını anlatan kişisel bir dil geliştiriyor. Anahita'nın resimleri, Kendi sesinin bir ifadesi, duyguları aracılığıyla dünyayı keşfetmesi, herhangi bir kural veya sınırlama olmaksızın kendi eseri. Bu, onun içsel varlığının gerçek bir aynası, ruhunun izleyicilerle paylaştığı ve kim olduğuyla ilgili bir bağlantı sunan bir parçası.

Anahita Ghazanfari Müzayedesine 23 Nisan 2023 saat: 17:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 17:02 itibariyle canlı mezat başlayacaktır.

Müzayedemizde yayınlanan eserlerin tümü Benim Koleksiyonum Showroom Mağazasında teşhir edilmektedir. Eserleri mağamızı ziyaret ederek yerinde görebilirsiniz.

https://goo.gl/maps/fKL8voBG5BbDysqQ7

Her lot için bekleme süresi : 15 Saniyedir.

Adil bekleme süresi : 8 Saniyedir.

Komisyon Oranı: %15 "ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 1 HAFTADIR."

Müzayedelerimizde yeni üyelerde limit uygulması olup, limit artışı için WhatsApp hattı üzerinden bizimle irtibata geçmenizi rica ederiz.

önceki
Sayfaya Git: / 3
sonraki